DF i Århus klar til folketingsvalg

0
3769
DFs fire kandidater i Århus er fra venstre: Danny Rosenkilde, Laura Guldager, Pia Adelsteen og Kenneth Birch.

Dansk Folkeparti i Århus klar med fire kandidater til dét folketingsvalg, der kommer senest den 4. juni 2023

“Det er et stærkt og blandet hold med forskellig erfaring både politisk og erhvervsmæssigt”.

Sådan lyder det fra Jakob Søgaard Clausen, Dansk Folkepartis politiske leder og byrådsmedlem i Århus, efter at de lokale DFere på et opstillingsmøde forleden satte navn på de kandidater, der skal på stemmesedlen, når der senest 4. juni 2023 skal afholdes folketingsvalg.

Der er fire valgkredse i Århus, og der er nu udpeget kandidater til alle fire kredse.

“Jeg er sikker på, at de kommer til at danne et godt fundament for Dansk Folkeparti i Århus til folketingsvalget. Her er i hvert fald fire gode grund til at århusianerne og østjyderne bør stemme på en folketingskandidat fra Dansk Folkeparti til det kommende valg,” siger Jakob Søgaard Clausen.

De fire folketingskandidater er disse:

Pia Adelsteen – Århus Nord

58 år og gift med tidligere MF’er Kim Christiansen. 2 voksne børn og 3 børnebørn. Tidligere mangeårig medlem af byrådet i Frederikssund samt tidligere medlem af Folketinget. I Folketinget har Pia været både ligestillingsordfører, EU-ordfører og Miljøordfører samt formand for Miljø- og fødevareudvalget. I dag bor Pia i Mariager sammen med Kim.

Laura Guldager – Århus Syd

21 år og fra Kolding. Student i 2021 og arbejder nu som pædagogmedhjælper og har et bankende hjerte for børn og unge. Medlem af hovedbestyrelsen i Dansk Folkepartis Ungdom. Laura ønsker at gøre op med et uretfærdigt samfund – et samfund hvor vi ikke har barnets tarv, offeret eller familien for øje. Laura vil vise århusianerne, at Dansk Folkeparti er mere end udlændingepolitik og modstand mod EU.

Kenneth Birch – Århus Øst

25 år og bor lidt uden for Hjørring. Er musiker og formand for Dansk Folkeparti Ungdom Aalborg/Nordjylland. Kenneth stiller op med miljø, kultur og uddannelsespolitik som fokusområder. Kenneth betoner selv, at han ikke har en lang universitetsuddannelse men derimod erhvervserfaring fra en tidlig alder.

Danny Rosenkilde – Århus Vest

55 år og fra Flauenskjold i Nordjylland. Har arbejdet i 37 år for Danish Crown i Sæby og driver derudover en lille selvstændig virksomhed. 2 voksne børn og 2 børnebørn. Formand for Dansk Folkeparti i Brønderslev og en del af Dansk Folkepartis Tillidsmandsforum. Danny brænder for at arbejde med arbejdsmarkedspolitik og ældrepolitik.