Facebooksiden “Profetens Budskab” udpeger coronavirus som Allahs straf over ikke-muslimer

“En lille virus fået kuffar til at lukke deres fordærvet natklubber og diskoteker hvor der bliver udført fordærvet og uislamiske handlinger og elendighed”.

Sådan lyder det – ordret – på facebooksiden “Profetens Budskab”, som danske islamister står bag. Budskabet er, at coronavirus er Allahs straf over de vantro, som ordet kuffar betyder.

Logikken: Dem der har bekæmpet islam må nu – ha ha – tilpasse sig muslimske sædvaner, så som at tildække ansigtet og undlade at give hånd.

“En lille virus fik de lande der bekæmpede islam på grund af køns opdeling til at opdele sig, om de kan lide det eller ej!,” fortsætter “Profetens Budskab” og forklarer, hvordan den “retfærdige Allah” ikke lader folk være, “der angriber hans tjenere”.

“De angreb muslimerne som flygtede fra krig og ødelæggelse og som gøre alt for at søge sikkerhed og tryghed, så skabte Allah swt frygt og panik i de selv samme menneskers hjerter som angreb muslimerne og ikke ønskede at de skulle få sikkerhed og tryghed, gennem en lille virus,” som der står – med slåfejl – på facebooksiden.

“EN LILLE VIRUS FIK DE LANDE DER BEKÆMPEDE ISLAM PÅ GRUND AF KØNS OPDELING TIL AT OPDELE SIG, OM DE KAN LIDE DET ELLER EJ”

Hvad forklaringen så er på, at coronavirus har spredt sig eksplosivt i det islamiske Iran, fremgår ikke.

Opslaget på facebooksiden “Profetens Budskab”.

Ali Aminali, der er socialrådgiver og medlem af Det Konservative Folkepartiv, vurderer overfor Berlingske, at opslaget er skrevet af en person med tilknytning til det islamistiske miljø.

“Vi kan se det som propaganda, vi kan grine ad. Men for nogle kan det ende med at være starten på en mørk og dyster vej ind i politisk islam,” siger Ali Aminali til Berlingske.

Opslaget har udløst 64 kommentarer. En del fra islamkritikere, der gør grin med budskabet.

Facebooksiden “Profetens Budskab” har 8668 følgere. Siden kan ses her.