Dansk Folkeparti indvier sit nye partikontor i Ejstrupholm

0
6888
Morten Messerschmidt indvier officielt DFs nye partikontor lørdag eftermiddag.

Dansk Folkepartis formand Morten Messerschmidt åbner officielt det nye partikontor i Ejstrupholm lørdag den 22. april kl. 14.00-15.30

Der er lagt op til en festlig eftermiddag, når Dansk Folkeparti inviterer til officiel åbning af sit nye partikontor i Ejstrupholm i Ikast-Brande Kommune på lørdag den 22. april kl. 14.00-15.30.

Partisekretær Simon Vanggaard byder velkommen og derefter vil Dansk Folkepartis formand Morten Messerschmidt foretage den officielle indvielse. Det bliver omkring kl. 14.30.

Partikontoret, der har til huse i en tidligere bankfilial, bliver rammen om både medlemsaktiviteter og kontor for partisekretær Simon Vanggaard og landskasserer Susanne Eilersen.

Et kig ind i det nye partikontor i Ejstrupholm. De seneste uger har frivillige DFere knoklet med at få kontoret klar til den officielle åbning lørdag.

”Det nye partikontor bliver i høj grad de frivilliges hus. Alle DF-medlemmer kan bruge lokalerne til møder, kurser og arrangementer i partiet, og det er også frivillige medlemmer, som har knoklet de seneste uger med at få lokalerne på plads til den officielle åbning,” fortæller Simon Vanggaard.

Alle interesserede er velkomne til åbningen, hvor der bydes på kaffe og kage. Efter åbningen vil partiformand Morten Messerschmidt være gæstebartender på værtshuset ”Stokrosen” i Ejstrupholm.

Adresse: Dansk Folkeparti, Søndergade 1, 7361 Ejstrupholm.