Blå partiledere holder fælles 1. maj

0
4209
Morten Messerschmidt taler på DFs årsmøde i Herning. Foto: Carsten Lundager

Morten Messerschmidt, Alex Vanopslagh og Søren Pape Poulsen inviterer til fælles 1. maj-møde i Landstingssalen på Christiansborg på mandag den 1. maj kl. 14-16

Der bliver andet end røde slagsange og socialistiske paroler, når der på mandag holdes 1. maj-møder i Danmark. Tre borgerlige partiledere har valgt at markere arbejdernes internationale kampdag med et fælles møde, der finder sted på mandag den 1. maj kl. 14-16 i Landstingssalen på Christiansborg.

Det er Morten Messerschmidt, Alex Vanopslagh og Søren Pape Poulsen, der har sat hinanden stævne. De tre partileder fra hhv. Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti mødes til en snak om status i blå blok, deres forhold til arbejderbevægelsen og den nye SMV-regering. Det hele sker i en afslappet atmosfære med Radio4s politiske kommentator Thomas Larsen som moderator.

“Det er nye tider i dansk politik – og hvorfor skulle borgerlige partier ikke kunne mødes 1. maj? Måske har de seneste måneder vist, at kampen for den danske model slet ikke længere varetages af Socialdemokratiet – men derimod af andre partier,” skriver de tre partiledere i den fælles invitation.

Det er gratis at deltage i 1. maj-mødet, og der forventes en fyldt Landstingssal.