Anders Vistisen vil have asylgaranti fra danske EP-kandidater

0
999
Anders Vistisen taler på DFs årsmøde i Viborg, Foto: Frederik Bo Thomsen

Dansk Folkepartis EP-medlem Anders Vistisen opfordrer de øvrige partiers EP-kandidater til at skrive under på, at de aldrig vil bidrage til, at Danmark tilslutter sig EUs asyl-og udlændingepolitik

Skriv under på en garanti om, at du aldrig vil stemme for dansk tilslutning til EU’s asyl-og udlændingepolitik.

Sådan lyder en opfordring fra Dansk Folkepartis spidskandidat og europaparlamentariker Anders Vistisen til alle danske kandidater og partier ved næste års EU-parlamentsvalg.

Opfordringen kom på Dansk Folkepartis årsmøde i Viborg, hvor Anders Vistisen kom med en skarp advarsel mod EUs migrationspagt, som vil medføre tvangsfordeling af flygtninge, ‘dummebøder’ til lande, der ikke vil modsætter sig, aftaler med despoter i Mellemøsten og Nordafrika og import af arbejdskraft fra Asien og Afrika.

Vil ødelægge Danmark

Anders Vistisen har ingen tillid til, at statsminister Mette Frederiksen og udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen vil holde tidligere løfter om ikke at tilslutte sig EU-aftalen. Derfor vil han have de øvrige kandidater til at underskrive en asylgaranti.

“Vi danskere skal for alt i verden ikke med i EU’s Migrationspagt. Det vil ødelægge Danmark,” sagde Anders Vistisen – og fortsatte:

“Derfor foreslår Dansk Folkeparti i dag, at alle danske kandidater til Europarlamentet skriver under på asyl-garantien. Hvis man skriver under på den, forpligter man sig til, at man aldrig vil stemme for at tilslutte Danmark til EU’s asyl og udlændingepolitik. Så skriver man under på, at man aldrig vil slutte Danmark til EU’s migrationspagt,” sagde Anders Vistisen, som har lagt opfordringen på sin facebookside – og skrevet under som den første.

“Og jeg kan allerede nu love jer, at alle Dansk Folkepartis 18 kandidater til Europa Parlamentsvalget, skriver under sammen med mig,” lød det fra DFs EU-spidskandidat.

Skriv under på, at du aldrig medvirke til, at Danmark tilslutter sig EUs migrationspagt, lød opfordringen til de øvrige partiers kandidater fra Anders Vistisen. Foto; Frederik Bo Thomsen

DF: Fuldstændigt asylstop

DF har fremlagt sit eget migrationsudspil, som i stedet tvangsfordeling og bøder kræver et fuldstændigt asylstop i Danmark.

“Den løsning er lige så effektiv, som den er simpel. Danmark skal fremover indføre permanent grænsekontrol og ikke en eneste asylansøger, flygtning eller ulovlig migrant vil fremover få ophold i Danmark,” sagde Anders Vistisen – og fortsatte:

“Derimod opretter vi flygtningelejre i et tredjeland, hvor asylansøgere skal opholde sig. Både mens de får behandlet deres sag og hvis de opnår flygtningestatus. I øvrigt skal folk med flygtningestatus i Danmark og folk på såkaldt tålt ophold – udviste kriminelle, mordere, voldtægtsmænd og terrorister, som lige nu bor på udrejsecentre i Danmark – også derned.

Det er en rigtig løsning – det er Dansk Folkepartis løsning”.

LÆS HER: Anders Vistisens tale på DFs årsmøde i Viborg