Thulesen Dahl: Morten kan fortsætte sit politiske arbejde

0
1727
Morten Messerschmidt og Kristian Thulesen Dahl på sidste års sommergruppemøde, hvor Messerschmidt blev udnævnt til ny næstformand i Dansk Folkeparti. Foto: Carsten Lundager

Morten Messerschmidt har anket dommen i Meld & Feld-sagen til Landsretten, og derfor kan han fortsætte sit politiske arbejde, skriver DFs formand Kristian Thulesen Dahl på Facebook

Sagen mod Morten Messerschmidt slutter ikke med fredagens dom i Byretten i Lyngby, hvor DFs næstformand fik en dom på seks måneders betinget fængsel. Morten Messerschmidt har omgående anket dommen til Landsretten, og derfor er der ikke sat punktum for sagen endnu. Derfor kan han også fortsætte sit politiske arbejde. Det fastslår Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, på Facebook:

”I vores land er man uskyldig, indtil det modsatte er bevist. Og når Morten har ønsket at anke til Landsretten, er det først, når Landsretten har vurderet sagen, at vi har et endeligt resultat. Derfor kan Morten selvfølgelig også fortsætte sit politiske arbejde i Dansk Folkeparti,” skriver Kristian Thulesen Dahl – og fortsætter:

”Uanset at sagen således ikke kan afsluttes nu, går hverdagen videre. Og vi skal kæmpe for at sikre det Danmark, vi holder af, for fremtiden”.

Morten Messerschmidt siger også, at han forventer at fortsætte sit politiske arbejde.

“Den her dom er jo ikke endelig, og derfor har jeg stadig tænkt mig at bestride mit politiske hverv,” sagde han til de mange fremmødte journalister foran retten i Lyngby.

Morten Messerschmidt har fra start til slut erklæret sig uskyldig i tiltalen, der lød på svindel med EU-midler og dokumentfalsk. Han siger, at han er overrasket over dommen:

“Jeg har hele vejen igennem troet, jeg ville blive frifundet. Og derfor har vi øjeblikkeligt anket dommen”.

Morten Messerschmidt forlader Retten i Lyngby med sin kæreste Dot Wesmann efter dagens domsafsigelse. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix