Søren Espersen: Chikane mod tidligere Nye Borgerlige-kandidat er ren fascisme

0
3520
Søren Espersen på sin Youtube-video om Anahita Malakian, der måtte opgive sit job efter trusler fra såkaldte antifascister.

Den tidligere Nye Borgerlige-folketingskandidat Anahita Malakian har måttet opgive sit job i en burgerrestaurant i Københavns Nordvest-kvarter efter chikane. “De kalder sig antifacister, men de er fascister,” siger DFs næstformand Søren Espersen i Youtube-video om chikanen

Det er ren fascisme, når den tidligere Nye Borgerlige-folketingskandidat Anahita Malakian chikaneres væk fra sit job som bestyrer af burgerbaren The Barn på Nørrebro.

Det mener Dansk Folkepartis næstformand Søren Espersen.

I en Youtube-video siger Søren Espersen om chikanen, der kulminerede, da der i weekenden blev smidt en sten gennem ruden på The Barn:

“De kalder sig antifascister, dem der står bag sådan noget. Det ironiske er, at de i virkeligheden er fascister. For os, der har læst om Mussolini og fascisternes politik, ved, at det var præcis det, der hed ‘at tage gaderne og få kontrollen over gaderne, for så er magten på vej til jer'”.

Anahita Malakian startede i jobbet som bestyrer på The Barn for mindre end to uger siden. Men hun havde kun været der i få dage, før chikanen startede. Det skete, da det venstreorienterede netmedie Konfront.dk skrev en artikel med overskriften Naziburger: Højreekstremist åbner burgerbar i Nordvest. Derefter opfordrede den venstreekstreme gruppe Antifascistisk Aktion til at give The Barn dårlige anmeldelser på de sociale medier. Tre dage senere blev der kastet en sten gennem ruden til restauranten, hvorefter Anahita Malakian meddelte, at hun stopper på  The Barn.

Konfront har siden bragt en slags undskyldning for udtrykket naziburger. Men artiklen med nazi-udtrykket står stadig på siden, og undskyldningen var slet ikke beregnet på Anahita Malakian. I stedet er det en undskyldning til “alle burgere”, og Anahita Malakian, der tidligere har været opstillet til folketinget for Venstre, kaldes stadig for højreekstremist.

Venstrefløjsmediet skriver desuden:

“Vi opfordrer stadig til, at man køber sine burgere et andet sted”.

“De kalder sig antifascister, dem der står bag sådan noget. Det ironiske er, at de i virkeligheden er fascister”

Søren Espersen på YouTube

“Fascistiske stormtropper”

Anahita Malakian er overbevist om, at stenkastet er politisk motiveret. Hun siger til Berlingske:

“Jeg kan ikke forestille mig andet. De (personer fra det ekstreme venstreorienterede miljø, red.) har nærmest opildnet til vold og har ikke andre metoder. Kommunikation er ikke deres stærkeste side, udover at trække nazist-kortet”.

Søren Espersen kalder antifacisterne for et uvæsen. Sin Youtube-video slutter han med dette budskab:

“Fascistiske stormtropper er på vej til at age magten på Nørrebro og Nordvest. Så lad dem kalde sig antifascister alt det de vil. Det er fascister de er, og politiet må igang for alvor for at komme det her uvæsen til livs”.

Du kan se Søren Espersens video her: