Messerschmidt angriber Mette Frederiksen: Et stort fupnummer

0
4551
Morten Messerschmidt taler på DFs årsmøde i Viborg. Foto: Frederik Bo Thomsen

Dansk Folkepartis formand angreb Socialdemokratiets udlændingepolitik hårdt i sin årsmødetale. “Mette Frederiksens har begået et kæmpe svigt,” sagde DF-formanden

Løgn på løgn. Et kæmpe svigt. Et stort fupnummer.

Dansk Folkepartis formand Morten Messerschmidt gik hårdt til Socialdemokratiet, da han lørdag talte på DFs årsmøde i Viborg.

Morten Messerschmidt mener, at Socialdemokratiet har svigtet vælgerne totalt i udlændingepolitikken. Fra scenen læste DF-formanden højt fra Socialdemokratiets udlændingeudspil fra 2018, ‘Retfærdig og realistisk’, og han konstaterede, at stort set ingen af de stramme løfter fra dengang er blevet til noget, såsom:

Asylbehandling skal foregå i modtagecenter udenfor Europa; Loft for hvor mange ikke- vestlige udlændinge Danmark kan tage imod; Afviste asylansøgere skal ud; Grænsekontrollen forlænges og Danmark skal selv kunne bestemme; mulighed for frakendelse af statsborgerskab ved alvorlig kriminalitet.

“Der er mange gode sager i ‘Retfærdig og realistisk’. Men det er ikke blevet til noget. Man burde rive siderne ud af deres udspil, som Poul Nyrup rev siderne ud af Anders Fogh Rasmussens bog. For det er ikke blevet til noget. Mette Frederiksen er på alle væsentlige områder et fupnummer. Hun har svigtet,” sagde Morten Messerschmidt.

Skriger til himlen

Han konstatererede, at Socialdemokratiet er gået den stikmodsatte vej, efter de er gået i regering med Lars Løkke Rasmussen og Moderaterne.

“Det skriger til himlen, at regeringen nu tager folk hertil fra syriske lejre. De burde fratages statsborgerskab – deres børn tvangsfjernes – og have indrejseforbud. Det skriger til himlen, at man henter en etbenet pirat fra Nigeria, der har skudt mod skarpt bliver taget til Danmark til behandling og nu har fået opholdstilladelse,” sagde DF-formanden og nævnte også, at Socialdemokratiet er gået med til at sænke beløbsgrænsen for udenlandsk arbejdskraft. En sag, som hvor partiet ellers tidligere har stået last og brast med Dansk Folkeparti.

“For bare fem år siden gav Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet hinanden et håndslag – et løfte – om kæmpe imod at sænke beløbsgrænsen. Men nu taler regeringen ikke om andet end udenlandsk arbejdskraft. De kalder det en ny valuta. Men vi har altså ikke brug for udenlandsk arbejdskraft,” sagde Morten Messerschmidt.