Islam hører ikke til i Danmark, og muslimsk bønnekald bør medføre udvisning

0
13655
Martin Henriksen (DF), tidl. folketingsmedlem, medlem af Hovedbestyrelsen i DF. Foto: Carsten Lundager

Af Martin Henriksen, medlem af Dansk Folkepartis Hovedbestyrelse

Dansk Islamisk Trossamfund har spurgt regeringen og en række borgmestre om de må indkalde offentligt til muslimsk bøn. Fredens Moske i Aarhus har tilsyneladende allerede fået tilladelse, og derfor indkalder de offentligt til bøn. Muslimerne siger, at det er nødvendigt med muslimsk bønnekald pga. coronakrisen.

Herboende muslimer udnytter altså på groveste vis coronakrisen til at indføre mere islam i det offentlige rum. De skyr ingen midler. Alt er åbenbart tilladt, hvis bare det handler om at fremme islam i Danmark. Alle kneb gælder. Det er den samme gamle velkendte strategi fra islams side. Og den politiske ledelse acceptere det, ja selv præster, som ellers burde fremme kristendom istedet for islam, acceptere det. Det er et knæfald.

Jeg mener, at muslimsk bønnekald i det offentlige rum bør forbydes og medføre udvisning.

Jeg vil høre kirkeklokker i det offentlige rum, og jeg er inderligt imod det faktum, at islam efter alt at dømme er blevet sidestillet med kristendommen i Danmark, når det drejer sig om at indkalde til bøn. Danmark er, og skal fortsat være, et kristent land. Her kan der ikke indgås kompromisser.

Danmark er, og skal fortsat være, et kristent land. Her kan der ikke indgås kompromisser.

Vi skal naturligvis ikke have muslimsk bønnekald i Danmark. Vi burde tværtimod lukke moskeer, og fratage de muslimske trossamfund deres anerkendelse som trossamfund. Vi burde i det hele taget forbyde så meget af islam, som overhovedet muligt. Islam hører ikke til i Danmark. Så klart kan det siges.

Det er umådeligt trist, at se en gammel kulturnation, som ikke gider at kæmpe for egne traditioner og egen identitet.

Ekstremistiske muslimer står bag bønnekald

På sociale medier florere der en video med bønnekald fra Gellerup i Århus. Opslaget er lagt op af Fredens Moske.

Fredens Moske anbefalede ved folketingsvalget muslimerne at stemme på kandidater fra venstrefløjen og fra De Radikale. Ja, vi taler om Mette Frederiksens støttepartier. Men Venstre med Jacob Ellemann-Jensen i spidsen er ærlig talt ikke et hak bedre. Begge partier har en overfladisk tilgang til islam, og de ønsker rask væk “glædelig ramadan”, mens de acceptere mere islam, i dette tilfælde i form af muslimsk bønnekald. De lider begge, ligesom de fleste andre partier, af en ekstrem politisk korrekthed.

Det har også tidligere været fremme, at Fredens Moske har et sharia-råd, som bl.a. har afgjort at kvinder skal finde sig i vold, og at deres mænd gerne må have flere koner, for det er i overensstemmelse med sharia.

Det er fuldstændig grotesk, at de fleste partier sidder tilbage som små skræmte mus, når man tænker på at alle danskere er moralsk forpligtiget til at bekæmpe islamiseringen af Danmark. At mange så ikke gør det, er en anden sag. Det er et svigt.

Dem, der ønsker sharia og islamiske værdier kan passende rejse til et muslimsk land. Islam er ikke dansk, og det bliver aldrig dansk. Islam er en undertrykkende, hadefuld og ondskabsfuld ideologi. Ja, det er hårdt sagt. Men det er sandheden.

Kære danskere, vågn nu op.