DFU’ere hittede med selfies på Ungdommens Folkemøde

0
2814
En selfie fra DFUs stand på Ungdommens Folkemøde.

Dansk Folkepartis Ungdom var med på Ungdommens Folkemøde forleden i Valby Parken, hvor DFUs ”MySelfie” blev en stor succes

Politik er andet end taler og debatter. Det er for eksempel også selfies. Spørg bare Dansk Folkepartis Ungdom. De var forleden en af ca. 80 forskellige organisationer og partier, som deltog i Ungdommens Folkemøde den 5.-6. september i Valby, og her var en MySelfie, som DFU havde opstillet på sin stand, en kæmpe succes.

En MySelfie Photobooth fungerer på den måde, at alle kan stille sig op og tag en selfie, og dem blev der taget rigtig mange af. På DFUs facebookside ligger der således op mod 180 forskellige selfies fra folkemødet – nogle af dem med 3, 4 eller 5 glade ansigter på et enkelt billede.

”Vi havde taget nogle rekvisitter med, som folk kunne gøre brug af, når de skulle fotograferes, og det blev en kæmpe succes,” fortæller Thomas Kastrup Christensen, der er hovedbestyrelsesmedlem i DFU, og var en af de ansvarlige for DFUs stand på folkemødet.

Et par repræsentanter fra Højskolerne får taget en selfie hos DFU.

“Fantastisk arrangement”

Han kalder Ungdommens Folkemøde for et fantastisk arrangement.

”Det er super godt, at over 80 forskellige interesseorganisationer kan samles og diskutere frit med hinanden, og det gode er, at der kommer unge fra hele landet,” fortæller han.

Thomas Kastrup Christensen er selv lige flyttet fra Jylland til Odense for at læse statskundskab, og han vil godt medgive, at et politisk arrangement i Valby Parken – midt inde i København – kan synes lidt på udebane for Dansk Folkepartis Ungdom.

DFUs stand til Ungdommens Folkemøde.

”Jo, det er nok ikke lige der, vi skaffer de fleste medlemmer, men vi oplevede, at der var rigtig mange søde og rare mennesker, der gerne ville snakke med os, og vi fik en god konstruktiv snak med de fleste. Jeg synes ikke folk er så fordomsfulde om DFU, som de måske var tidligere,” siger Thomas Kastrup Christensen – som dog oplyser, at der blev ødelagt nogle DFU-plakater, hvor der blev skrevet nogle “ikke så pæne ting”.

“Men det var stort set det eneste ballade vi oplevede,” siger han.

Du kan se flere billeder fra DFUs MySelfie på deres facebookside her.

Demokrati anno 2019: En selfie med Radikale Venstre-budskaber foran plakater for DFU…