DFs formand, gruppeformand og næstformand tager på Danmarksturné

0
4020
Peter Kofod, Majbritt Birkholm og Morten Messerschmidt tager snart rundt i landet for at mødes med DF medlemmer. Foto: Frederik Bo Thomsen

Morten Messerschmidt, Peter Kofod og Majbritt Birkholm tager på turné rundt til DFs lokalforeninger. Kom og hør om DF’s politiske arbejde og planerne for det nye folketingsår

Der er næsten ikke det hjørne af Danmark, der ikke bliver rundet, når Dansk Folkepartis formand Morten Messerschmidt, gruppeformand Peter Kofod og næstformand Majbritt Birkholm fra den 6. oktober – DFs fødselsdag – tager på tur rundt i landet for at mødes med medlemmer og alle andre interesserede til en række debatmøder i oktober og november.

Formålet er at gøre status over DFs politiske arbejde og politiske initiativer i det nye folketingsår.

Der er som bekendt sket rigtig meget i DF, siden danskerne gik til folketingsvalg den 1. november 2022. DF fik valgt fem folketingsmedlemmer, men gruppen er vokset til syv medlemmer, efter at Mikkel Bjørn og Mette Thiesen har meldt sig ind og er faldet godt til i gruppen. Der er åbnet et nyt partikontor i Ejstrupholm i Jylland, og DF har fået flere nye byråds- og regionsrådsmedlemmer.

DF er igen blevet en markant stemme i offentligheden, og det er allerede blevet til en stribe politiske udspil fra den nye folketingsgruppe.

Så der er nok at gøre status over, og DF håber, at så mange som muligt vil møde frem, når Morten, Peter og Majbritt lægger vejen forbi.

”Tag meget gerne både familie, venner – og naboen – med til en spændende aften,” lyder det i invitationen.

Du kan tilmelde dig på df.dk