DF har skudt valgkampen i gang: ”Nu skal der sættes en ny retning for Danmark”

0
4431
DF med Morten Messerschmidt i spidsen var hurtigt på gaden i København for at starte valgkampen. Foto: Steen Trolle

Valgkampen var kun få minutter gammel, da DF med formand Morten Messerschmidt i spidsen var på gaden i København. Hjælp til kriseramte danskerne og en ordentlig ældrepolitik bliver to af DFs vigtigste sager i valgkampen

Endelig fik vi en valgdag. Endelig ved vi, hvornår vi får mulighed for at sætte en ny retning for Danmark”.

Sådan skrev Dansk Folkepartis formand Morten Messerschmidt bare få minutter efter, at statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde onsdag klokken 13 havde annonceret, at der udskrives folketingsvalg til afholdelse tirsdag den 1. november.

Og mindre end 20 minutter senere, var Morten Messerschmidt og et hold af kandidater, MFere, ansatte og frivillige fra Dansk Folkeparti på gaden midt i København for uddele de første valgbrochure, de første bolcher og lave de første interviews, efter at valget var udskrevet.

Morten Messerschmidt og andre DF’ere starter Dansk Folkepartis valgkampagne på Strøget i København. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Et af de vigtige budskaber fra DF i valgkampen bliver, at de danskere, som lige nu er ramt af prisstigninger og høje energipriser, skal hjælpes langt bedre end den ”kviklånsløsning”, som et flertal i Folketinget har vedtaget.

”Den hjælpepakke, man har lavet herinde på Christiansborg, er en hån i forhold til rigtig mange danskeres problemer med stigende elpriser, varmepriser, fødevarepriser osv. Der skal meget, meget mere til,” siger Morten Messerschmidt i en video på sin facebook.

Fotos med DFs stifter Pia Kjærsgaard var populære på gaden i København. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Ældreområdet bliver også centralt for DF:

”Jeg vil have et land, hvor vi har en ægte ældrelov med håndfaste garantier, sådan at ingen behøver at gå sin alderdom eller seniortilværelse i møde med bekymring for, om der er den hjælp man har brug for. Vi skal ikke have en pensionsalder, der stiger over de 70 år. Vi skal derimod sørge for, at folk kan få en værdig alderdom og en god og aktiv seniortilværelse,” siger Morten Messerschmidt.

Du kan se hans Facebook-video her