Dansk Folkepartis folketingsgruppe holder gruppemøde på Færøerne

0
6927
DFs folketingsgruppe fotograferet i maj 2023. Foto: Jennifer Krames

Dansk Folkepartis folketingsgruppe besøger den 26.-28. juni Færøerne, hvor de holder gruppemøde. DF’erne skal blandt andet mødes med lagmand Aksel V. Johannesen, Færøernes biskop og Rigsombudsmanden på Færøerne

Der venter Dansk Folkepartis folketingsgruppe et tætpakket programmet, når de mandag den 26. juni rejser til Færøerne for at holde tre dages gruppemøde.

Folketingsgruppen skal bl.a. mødes med Rigsombudsmanden på Færøerne, biskop Jógvan Fridriksson og lagmand Aksel V. Johannesen. De besøger også det færøske lagting, Kriminalforsorgen på Færøerne, Arktisk Kommando samt Thorshavn Domkirke.

“Fællesskabet mellem Danmark og Færøerne er ikke bare et rigsfællesskab, men et århundredgammelt slægtskab, der snor sig gennem danmarkshistorien såvel som mange familiehistorier. Det har derfor længe været et ønske for mig, at Dansk Folkeparti skulle aflægge et officielt besøg på Færøerne og stifte bekendtskab med det færøske samfund og dets indbyggere, men også med færøsk kultur og hverdag,” siger Dansk Folkepartis formand Morten Messerschmidt. Han fortsætter:

“Jeg ser derfor meget frem til sammen med den øvrige folketingsgruppe at besøge både repræsentanter for fiskeriet, Lagmanden, Rigsombudsmanden, Færøernes biskop og mange flere. Vi har en stor nysgerrighed på at møde så mange som muligt, og derfor et tæt program. Og vi glæder os!”.

DF’s folketingsgruppe rejser tilbage til Danmark onsdag den 28. juni.