Nye Borgerliges ungdomsformand kritiserer Vermund for at ville lempe udlændingepolitikken

0
4492
Nye Borgerlige er gået sammen med Venstre, Konservative og Liberal Alliance om om et udspil, der vil sænke grænsen for, hvor meget ikke-vestlige udlændinge skal tjene for at kunne få opholdstilladelse. Står det til de fire partier, skal beløbsgrænsen sænkes til 30.000 kroner om måneden, hvilket er 7.000 kroner mindre end i dag. Her ses Nye Borgerliges formand Pernille Vermund med Liberal Alliances Alex Vanopslagh, Venstres Troels Lund Poulsen og Konservative Folkepartis Rasmus Jarlov, da udspillet blev præsenteret. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Formanden for Nye Borgerliges Ungdom, Malte Larsen, kritiserer på Facebook, at Nye Borgerlige vil gøre det lettere for erhvervslivet at hente ikke-vestlige indvandrere til Danmark

Nye Borgerlige kritiseres nu også af sine egne for at ville hente 84.000 ikke-vestlige udlændinge til landet for at arbejde.

Det er landsformanden for Nye Borgerliges Ungdom, Malte Larsen, der har meldt sig i koret af kritikere. I et længere opslag på Facebook, skriver han:

“Det ærgrer mig meget, at Nye Borgerlige vil sænke beløbsgrænsen for udenlandsk arbejdskraft mhp. at importere 84.000 fremmede arbejdstagere, herunder kinesere, indere, mexicanere m.fl. hertil.”.

Malte Larsens opslag på Facebook.

Messerschmidt inviterer til duel

I forvejen må Nye Borgerlige med Pernille Vermund i spidsen lægge ryg til kraftig kritik fra Dansk Folkepartis formand Morten Messerschmidt. DF-formanden mener, at Nye Borgerlige sælger ud af sin stramme udlændingepolitik, fordi partiet nu vil sænke grænsen for, hvor meget ikke-vestlige udlændinge skal aflønnes med for at få lov arbejde i Danmark. Han har derfor udfordrer Pernille Vermund til en debat om udlændingepolitik:

”Jeg ved ikke hvad det er for en udlændingepolitik, Pernille Vermund her har i tankerne. Men det er i hvert fald en helt anden end den, jeg står for. For mig er Danmark ikke bare et aktieselskab, der skal give overskud ved at få mest mulig billig arbejdskraft til landet. For mig er Danmark danskernes fædreland. Så hvad siger du Pernille. Er du klar,” siger Morten Messerschmidt i en video, som han torsdag offentliggjorde på sin Facebookside.

Morten Messerschmidt udfordrer i en video på Facebook Nye Borgerliges leder Pernille Vermund til en debat om udlændingepolitik.

”Danmark skal hænge sammen”

Bekymringen for fædrelandet er den samme, som nu får Nye Borgerliges ungdomsformand til at kritisere moderpartiet. I sit facebookopslag skriver han.

”Danmark skal hænge sammen som nation: kulturelt, værdimæssigt, sprogligt osv. Derfor bør vi føre en politik, som værner om den danske kernekultur. En politik, der vægter sammenhængskraft over fremmed arbejdskraft. Det gør vi bestemt ikke ved at importere 84.000 asiater og sydamerikanere til en lav løn, selvom de skaber overskud for virksomhederne og (måske) ikke begår kriminalitet,” skriver Malte Larsen.

”Danmark skal hænge sammen som nation: kulturelt, værdimæssigt, sprogligt osv. Derfor bør vi føre en politik, som værner om den danske kernekultur”

Malte Larsen, landsformand for Nye Borgerliges Ungdom

Han slutter med at fastslå, at kampen mod indvandring bør have topprioritet:

”Sagt med andre ord er der altså andre politiske muligheder for mere arbejdskraft end at importere en masse fremmede hertil og derved forværre de i forvejen store integrations- og parallelsamfundsproblemer. Det bør have ubetinget politisk førsteprioritet at stoppe den ikke-vestlige indvandring,” lyder det fra Nye Borgerliges ungdomsformand.

DFU-formand: Stærkt, Malte

Malthe Larsens opslag blev lagt op torsdag kl. 21. Det havde fredag kl. 18 fået 203 kommentarer. Mange bakker op, enkelte er kritiske. En mener eksempelvis at Malthe Larsen bør melde sig ind i Dansk Folkeparti.

Dansk Folkepartis Ungdom, Tobias Weische, er en af dem, der har skrevet en kommentar. DFU-formanden bakker sin formandskollega op:

”Godt skrevet Malte, stærkt at du og NBU siger fra!,” skriver Tobias Weische.

LÆS OGSÅ:

Messerschmidt udfordrer Vermund: Hvorfor vil I hente 84.000 udlændinge til Danmark?