Danmark har brug for et stærkt DF – og nu skal vi stå sammen frem mod kommunal- og regionrådsvalget

0
1541
Martin Henriksen på talerstolen på DFs årsmøde, hvor han blev genvalgt til hovedbestyrelsen. Foto: Carsten Lundager

Af Martin Henriksen (DF), medlem af hovedbestyrelsen

Herfra skal der lyde en stor tak til medlemmerne for opbakningen til Dansk Folkepartis årsmøde i sidste weekend. Det var overvældende.

Det har været noget af en omgang i månederne og ugerne op til årsmødet, og jeg er derfor i særlig grad taknemmelig og ydmyg omkring jeres støtte, og mit valg til partiets hovedbestyrelse. Jeg vil arbejde for jeres støtte, men jeg vil naturligvis også arbejde for de af jer, der stemte på andre kandidater. Sådan må vi komme videre i samlet flok.

Jeg gav i min årsmødetale nogle af mine politiske bud på hvordan partiet kommer videre, og det står jeg naturligvis ved. Jeg kom også med min vurdering af partiets situation. Jeg vil også fremadrettet komme med landspolitiske meldinger, som formentlig vil blive opfattet som værende kontroversielle af nogen. Men det er ikke mit ærinde med dette indlæg. Mit ærinde med dette indlæg er at appellere til at DF’erne står sammen.

Lige nu og frem mod kommunal- og regionsvalget vil jeg koncentrere mig om at få partiet og vores kandidater så godt igennem valgkampen som muligt, og det ville iøvrigt også være rart med lidt ro. Sådan ved jeg at flere af vores medlemmer har det, og sådan har jeg det også selv. Jeg håber, at alle vil tilslutte sig det synspunkt i ord og gerning.

Partiet står fortsat i en svær situation, og vores lokale folk skal ud og kæmpe hårdt for hver stemme i valgkampen. Det skal hovedbestyrelsen og selvsagt også folketingsgruppen hjælpe til med.

Vi ved, at interne stridigheder ødelægger muligheden for at føre valgkamp kommunalt og regionalt, og derfor bør vi alle tilstræbe os på at stå sammen i den kommende tid.

Jeg vil fortsætte mit organisatoriske arbejde, og jeg står til rådighed for jer, vores gode folk, ude i lokalafdelingerne, såfremt der måtte være spørgsmål eller andet.

Jeg håber, at vi kommer godt igen, at vi kommer videre og at vi får genrejst partiet til gavn for Danmark, og dermed til gavn for vores børn og efterkommere.

Det er min oprigtige vurdering, at Danmark har brug for et stærkt Dansk Folkeparti – bygget op omkring fælleskabsfølelse og et solidt internt sammenhold. Det kræver en indsats af os alle.

Nu er tiden inden til at fokusere på kommunal- og regionrådsvalget. Det skal være min opfordring.