DF fik Dannebrog overrakt i Holmens Kirke

0
5739
Susanne Damsgaard modtog fanen på vegne af DF Gladsaxe sammen med næstformand, tidligere byrådsmedlem Klaus Kjær. Fanen blev overrakt af komtesse Camilla af Rosenborg.

Dansk Folkeparti i Gladsaxe var en af 10 foreninger, der forleden fik overrakt en dannebrogsfane fra Danmarks-Samfundet

Det kunne næsten ikke være mere festligt og højtideligt: Under en festgudstjeneste i Holmens Kirke og med Folketingets formand Henrik Dam Kristensen som taler, fik 10 foreninger onsdag den 15. juni, Valdemardag, overrakt en dannebrogsfane af Danmarks-Samfundet.

En af disse foreninger var Dansk Folkeparti i Gladsaxe, som dermed blev den eneste lokalpolitiske forening, som i år var de blandt de heldige ved Danmarks-Samfundets årlige faneuddeling. De øvrige modtagere var sportsklubber, spejdere, Politiforbundet mv.

Lokalformand og byrådsmedlem Susanne Damsgaard modtog fanen på vegne af DF Gladsaxe sammen med foreningens næstformand, tidligere byrådsmedlem Klaus Kjær. Fanen blev overrakt af komtesse Camilla af Rosenborg.

“Vi har været medlem af Danmarks-Samfundet i nogle år og havde søgt om at få en fane og var så heldig at blive udvalgt som en af årets modtagere. Det koster kun 200 kr. årligt at være medlem af Danmarks-Samfundet, så jeg vil opfordre andre DF-foreninger til at melde sig ind,” siger Susanne Damsgaard.

Susanne Damsgaard bærer DF Gladsaxes nye fane fra Holmens Kirke til Rosenborg Slot.

Efter overrækkelsen og festgudstjenesten gik modtagerne i fanemarch gennem indre København til Rosenborg Slot.

Med fanen vil følge invitationer til at stå som fanebærer ved offentlige arrangementer, en mulighed som DF-Gladsaxe vil benytte sig af. Desuden vil foreningen bruge fanen ved Gladsaxe Kommunes årlige budgetdag og til andre lokale arrangementer, fortæller Susanne Damsgaard.